Maak je buurt veiliger via Whatsapp

Vrijwel iedereen heeft WhatsApp. De populaire app wordt gebruikt om berichten uit te wisselen met familie en vrienden, maar ook steeds vaker worden er chat-groepen gestart vanwege een gezamenlijk doel, bijvoorbeeld om je buurt veiliger te maken met een Whatsapp Buurtpreventie groep.

Steeds meer buren komen in contact met elkaar, omdat ze een WhatsApp Buurtpreventie groep starten. Een Whatsapp groep waarmee ze elkaar snel kunnen bereiken als er iets gebeurt dat verdacht of alarmerend is.

In Nederland zijn er al meer dan 8600 WhatsApp Buurtpreventie groepen. Allemaal gestart omdat mensen zagen dat ze iets slimmer konden aanpakken in hun eigen buurt.

Wil je weten of er in jouw buurt ook zo’n groep is? Of wil je zelf zo’n groep opstarten? Op wabp.nl vind je een overzicht van groepen en tips over hoe je zelf een groep kunt starten en beheren. Je kunt ook WABP volgen op Facebook: https://www.facebook.com/AlarmApps.

Op zoek naar meer tips om jouw buurt veiliger te maken? Kijk ook naar ons artikel over hoe je samen met jouw buren een AED kunt regelen voor de wijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag of idee?

Heb je een vraag of idee? Neem contact op!

026 2340 111
info@onderaf.nl

Op dit moment wordt er gewerkt aan deze website. Het kan gebeuren dat je een foutje tegenkomt.

Kun je iets niet vinden of werkt iets niet? Stuur ons een berichtje via het contactformulier, die hebben we getest 😉

x