Selecteer een pagina

Het is niet altijd makkelijk om vrijwilligers te vinden, maar deze actie kan je daarbij helpen!

Op 15 en 16 maart organiseert het Oranjefonds NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. De actie laat zien hoe belangrijk actieve burgers zijn, maar ook hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Vrijwilligers kunnen op een laagdrempelige manier aanhaken bij klussen in heel Nederland. Een klus is een project dat ongeveer een dag duurt als je het met een paar mensen doet. Voorbeelden vind je hier op de projectpagina van NLdoet. Zoals je ziet worden er nu in Arnhem al 379 klussen aangeboden!

NLdoet wordt landelijk gepromoot en is een mooie manier om je initiatief onder aandacht te brengen bij vrijwilligers. Dus heb je een actie of iets wat je graag door vrijwilligers opgepakt ziet worden? Meld je klus aan via https://www.nldoet.nl/voor-klusaanbieders .

Een klus is voor veel mensen een mooie manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk en/of initiatieven uit de buurt. En misschien wel een start om vaker dingen te gaan doen voor jouw initiatief!

Heb je zelf geen klus, maar wil je wel iets doen? Of kijken of er voor jou iets tussen zit? Kijk dan op deze pagina voor klussen in Arnhem.