OVER JOU

Je bent een betrokken burger met een goed idee om Arnhem mooier te maken. Of je bent zelfs al een stap verder en bent begonnen met je initiatief.

Terwijl je enthousiast bezig bent loop je wel eens ergens tegenaan: je zoekt een goede adviseur om even mee te sparren. Het lukt niet om een goed overzicht te krijgen van de financiën, of financiering is überhaupt een probleem. Je wilt je initiatief laten groeien, maar je kunt geen vrijwilligers vinden. Gaandeweg is het soms best lastig om enthousiast te blijven en je energie niet te verliezen aan allerlei randzaken rond je initiatief.

Er zijn veel mensen en organisaties die je kunnen helpen. Dat is heel fijn, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ook wil je dingen graag op je eigen manier blijven doen, je weet zelf het beste wat je wilt bereiken met je initiatief.

 

OVER ONS

Wij zien in Arnhem steeds meer betrokken burgers die een initiatief starten om hun omgeving te verbeteren. Het begint allemaal met een goed idee. Vaak groeit dit door tot een duurzaam project met bestaansrecht.

Initiatiefnemers gaan vaak enthousiast van start met hun idee, maar raken gaandeweg soms gedemotiveerd. Het is een hele zoektocht naar geld, mensen of middelen om een initiatief duurzaam overeind te houden.

Het online platform Onderaf.nl biedt ondersteuning door initiatieven de informatie te bieden om hun initiatief verder te brengen. We delen relevant nieuws, how-to’s en tips van andere initiatiefnemers.

WIE ZIT ER ACHTER ONDERAF.NL?

Onderaf.nl is een project dat is opgezet en uitgevoerd door BURO MLBRGN. Deze sociale onderneming ontwikkelt mediaconcepten in het sociaal domein samen met mensen die stappen willen zetten op weg naar werk.

 

Het team bestaat op dit moment uit: Siouxsie, Lisa, Albert en Annet.

Heb je vragen of ideeën? We horen het graag! Neem contact op.

 

WIJ WERKEN SAMEN MET